DKASports

KvK nummer:71591451
BTW nummer: NL858775402B01

Grote kwalitatieve selectie

DKA-Sports biedt de grootste selectie van de beste kwaliteit merknamen in American sports, samen met buitengewone klantenservice. Wij bieden kwaliteit uitrustingen, accessoires en custom made uniforms.

Uw American sports leverancier

DKA-Sports kijkt er naar uit om steeds uw one-stop-shop voor al uw uitrusting en accessoires te zijn. Wij kijken ernaar uit om de allerbeste in prijsvorming, selectie, service en expertise te zijn. Wanneer u een bestelling bij DKA-Sports plaatst, wordt u een winnaar op en naast het veld.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel! Daarom bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag online te bestellen. Voor speciale bestellingen maken wij graag een afspraak wanneer het u uit komt. Wij komen graag langs met onze voorbeelden van uniformen en andere speciale artikelen.

American Sports Equipment Leverancier

DKA-Sports is er trots op om uw leverancier te zijn van American sports artikelen. Wij bieden u de beste kwaliteit Football, Honkbal en Softbal uitrustingen en trainingshulpmiddelen met ons shop-at-home gemak 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar!